BLOGG

Följ med på snöskovandring i Kilsbergen

PROVA PÅ SNÖSKOVANDRING MED NATURKOMPANIET & KAYAQA

Häng med oss till Kilsbergen och prova på att vandra med snöskor på fötterna. Ta chansen att få uppleva orörd natur på vintern och njuta av tystnaden.

KAYAQA erbjuder tillsammans med Naturkompaniet, ett äventyr i Kilsbergen med snöskor och guide. Vi går i lugnt tempo och söker oss fram, mestadels på Bergslagsleden men även utanför stigarna om snön ligger tjock. Med snöskor på fötterna är vi helt oberoende av spårad terräng. Så småningom närmar vi oss en lägerplats där Putte väntar med tänd brasa. Här kan du njuta av brasan samtidigt som du intar din medhavda matsäck. Det finns även möjlighet att grilla korv om du har det med dig. När det blir dags för fika bjuder vi på varma krabbelurer direkt från Muurikkapannan.

Missa inte denna möjlighet att se fantastiska Kilsbergen i vinterskrud – samtidigt som du bekantar dig med snöskornas egenskaper.

Är du medlem i vår kundklubb – 365, har du förtur till detta evenemang. Bli medlem idag om du inte redan är det och gör nytta för miljön. Dessutom får du vårt magasin, exklusiva erbjudanden samt bonus på dina inköp.

ANMÄL DIG NU!

Du behöver ha med dig kläder för rådande väderlek samt en varm jacka/tröja att ta på när vi rastar. Det är även lämpligt att ha med stavar. På fötterna har du dina kängor eller liknande.

Vi träffas vid Konsum i Garphyttan kl. 09.30 söndag 1/3.

Vi behöver din anmälan senast mån. 23/2.

För snöskor, guide och krabbelur till fikat betalar du endast 250 kr. Betalning sker vid anmälan.

Du anmäler dig på Naturkompaniet, Örebro. Frågor 019-186390 eller Johan 070-7981210

KOMMENTARER

LIKNANDE ARTIKLAR


+ 110 artiklar till inom " Blogg"