BLOGG

Glädjande nyheter från stiftelsen Min Stora Dag

Glädjande nyheter från stiftelsen Min Stora Dag

Pelle är två gånger njurtransplanterad och tidigt stod det klart för Min Stora Dags volontär att Pelle 16 år från Årjäng har ett stort intresse för fiske – och av riktigt stora fiskar. Helst ville han på sin Stora dag åka till Nordnorge och fiska.

Från Pelle: Jag fick med mig 40 kilo fisk och minnen för livet 🙂

Stort tack till Naturkompaniets medlemmar, tack vare er har vi kunnat hjälpa många sjuka barn att komma ut i naturen! 

Läs mer om stiftelsen Min stora dags arbete här >>

Bli medlem i kundklubb 365 här >>


Skrivet på Nordic Sea Anglings hemsida: 

Pelle blir dagens storfiskare på Sørøya!

(2015-05-02)

De senaste dagarna på Sørøya har vi haft en ihållande nordostlig vind runt 8m/s som har begränsat vårt fiske. Men skam den som ger sig!

Idag började vi i guidebåten med lite torskfiske ute vid Reis där vi haft bra fiske de senaste dagarna. Trots att man får kämpa med att hålla båten i vinden så lyckades vi träffa rätt och bända upp många fina torskar mellan 10-15kg. Sedan lyckades Pelle bättre på sitt personbästa med en stabil fisk på 16,5kg! Dvs en höjning med ett helt kilo från gårdagens fiske. Inte nog med det så har han dagens största torsk i båten men för att slå sista spiken i kistan så lyckas han pumpa upp ännu ett nytt personbästa med en torsk som drog ner vågen till hela 18,5 kg! Alla i båten medger att Pelle utan tvekan blir dagens storfiskare! Vi kan bara gratulerar Pelle till ännu ett par nya drömfiskar på samvetet! Vad blir här näst?

KOMMENTARER

LIKNANDE ARTIKLAR


+ 110 artiklar till inom " Blogg"