BLOGG

Stort tack till våra kundklubbsmedlemmar

Naturkompaniet skänker närmare 1 miljon kronor till stiftelsen Min Stora Dag.

Naturkompaniets kundklubb, Naturkompaniet 365, skänker varje år 1 procent av medlemmarnas kundklubbsbonus till ett frilufts-, natur- eller miljöprojekt. Medlemmarna får själva rösta fram vinnaren, och för år 2013 valde medlemmarna att skänka 904 112 kronor till stiftelsen Min Stora Dag. Naturkompaniets donation är en av de största som Min Stora Dag har mottagit i år. Stiftelsen arrangerar bland annat vildmarksläger i Jukkasjärvi, dit sjuka barn får åka för att få en paus i en annars ganska tuff vardag med behandlingar och sjukhusvistelser.

– Vi på Naturkompaniet vet att kropp och själ mår bra av att vara ute i naturen. Att vi och våra medlemmar nu kan bidra till att ge sjuka barn möjlighet att få uppleva sina friluftsdrömmar genom Min Stora Dags försorg känns givetvis mycket bra. Vårt bidrag kommer att ge många barn möjlighet att tillsammans med andra sjuka barn få komma ut i naturen för att hämta kraft och energi för att orka fortsätta sin rehabilitering och kamp mot sin sjukdomsbild, det känns helt fantastiskt, säger Henrik Hoffman, vd på Naturkompaniet.

– Med detta generösa bidrag från Naturkompaniets kundklubbsmedlemmar kommer Min Stora Dag att kunna uppfylla barns drömmar om att få komma ut i natur och vildmark. Detta sker genom att öka antalet vildmarksläger i Jukkasjärvi och starta ett sommar- och vandringsläger samt att på andra sätt uppfylla sjuka barns önskan om att få komma ut i naturen. Barnen kommer att få göra det dom önskar, som t.ex. att åka hundspann, vandra, fiska, klättra, spana efter fåglar, tälta med mera. Det är stort och omtumlande för Min Stora Dag att Naturkompaniet bidrar på det här sättet, det är en makalös gåva som kommer att glädja många sjuka barn och familjer, säger Héléne Benno, Generalsekreterare på Stiftelsen Min Stora Dag.

Se och dela gärna filmen om Naturkompaniets donation till Stiftelsen Min Stora Dag.

KOMMENTARER

LIKNANDE ARTIKLAR


+ 110 artiklar till inom " Blogg"