BLOGG

Urskogsloppet

Urskogsloppet

Urskogsloppet är ett motionslopp över 19,5 kilometer i en fantastiskt och skiftande natur norr om Björna i Örnsköldsviks kommun. Banan är på enkla stigar längs med en del av den nyligen upprustade vandringsleden Urskogsleden. Bland annat springer man genom Kolhuvudets naturreservat och Kravattenlidens sagolika skog. Målgången sker i centrala Björna mitt under den brinnande Björnadagen med åskådarna tätt inpå. Urskogsloppet har tidigt blivit en favorit för många motionärer och under årets lopp väntas minst 150 löpare och gångare delta. Loppet ger deltagaren en rejäl utmaning och upplevelse på samma gång. Så här kunde det låta efter 2010 års lopp:

”Tack för ett otroligt lopp, en av mina starkaste löparupplevelser” och ” Ett jätteroligt lopp som jag verkligen hoppas kommer fortleva och utvecklas! otroligt roligt med ett terränglopp som gör skäl för namnet!”

Som vanligt går loppet lördagen före midsommar, med andra ord är det den 18 juni som gäller i år. Mer information och anmälan finns på www.urskogsleden.se Välkommen!

KOMMENTARER

LIKNANDE ARTIKLAR


+ 0 artiklar till inom " Blogg"